Privacybeleid

5 Points Games (“Never Stop Playing BV”) respecteert uw privacy. Wij werken in volledige overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens) en de Telecommunicatiewet. In dit privacybeleid kunt u lezen wat voor persoonlijke data wij verzamelen, opslaan en beschermen. Verder kunt u lezen waarvoor we uw persoonlijke gegevens gebruiken en met wie dit gedeeld wordt.

 

Waar heeft dit privacybeleid betrekking op?

Dit privacybeleid heeft betrekking op uw gebruik van de website www.5pointsgames.com en alle producten en diensten die wij aanbieden via onze website. 

 

Persoonsgegevens

In dit privacybeleid wordt er met uw persoonsgegevens het volgende bedoeld: gegevens en informatie die u kunnen identificeren als persoon. 

 

Jouw toestemming

5 Points Games zal nooit uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming verzamelen, gebruiken of vrijgeven. Daarom vragen wij u akkoord te gaan met ons privacybeleid bij het gebruik van onze website.

 

Welke gegevens worden opgeslagen?

Uw persoonlijke gegevens worden op verschillende manieren verzameld, bijvoorbeeld bij het bezoeken van onze website, het doen van een bestelling en het aanmelden bij de nieuwsbrief. 

Tevens gebruiken we uw IP-adres, transactiegeschiedenis, betaaldetails en - indien u ons daarvoor toestemming hebt gegeven - uw locatie. 

Verder kunnen wij gebruikmaken van niet-persoonlijke gegevens wanneer u gebruik maakt van onze website. Denk hierbij aan de naam van uw browser, type computer en technische informatie over hoe u op onze website bent gekomen.

 

Hoe worden de persoonsgegevens gebruikt?

We gebruiken uw gegevens voor de onderstaande doeleinden.

♣ We gebruiken uw e-mailadres om informatie en updates te sturen over uw bestelling. Ook kunnen wij mails sturen die u waarschijnlijk interessant vindt, denk bijvoorbeeld aan speciale acties. U kunt zich elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrief. 

♣ We gebruiken uw IP-adres en locatie om de juiste content aan u te laten zien.

♣ Wanneer er sprake is van fraude, dan delen wij uw persoonsgegevens met het slachtoffer zodat deze persoon een rapport kan opstellen voor de politie. We zullen niet meer delen dan nodig is en we zullen u van te voren op de hoogte brengen als het zo ver is en ook de redenen geven.

 

Met wie delen wij persoonsgegevens? 

5 Points Games zal geen persoonsgegevens verkopen, verhandelen, noch uitlenen aan derden.

 

Delen met derde dienstenaanbieders

Om onze diensten uit te kunnen voeren, moeten wij data delen met derde dienstenaanbieders. 

Voor betalingen via onze website, gebruiken wij derde dienstenaanbieders die de transacties faciliteren. Deze partijen zijn contractueel verplicht om deze gegevens niet te gebruiken voor andere doeleinden dan het verwerken van de betalingen. 

 

Generieke geaggregeerde (niet-persoonlijke) gegevens

We kunnen generieke geaggregeerde gegevens delen met onze zakenpartners. In zulke gevallen zullen de gegevens anoniem blijven.

 

Hoe beschermen wij jouw persoonlijke gegevens? 

We beschermen uw persoonlijke gegevens van ongewenst gebruik. We coderen onze services met SSL, de gegevens zijn alleen toegankelijk via een geheim wachtwoord en digitale handtekeningen, en onze medewerkers hebben alleen toegang tot uw gegevens op een need-to-know-basis. We gebruiken passende methoden voor het verzamelen, opslaan en verwerken van uw gegevens.

 

Cookies

Wij kunnen cookies gebruiken om uw ervaring op de website te verbeteren. Een cookie is een klein bestand, dat wordt geplaatst op uw apparaat wanneer u de website bezoekt. Dit is een uniek bestand dat uw browser of apparaat herkent. Wanneer u nog een keer onze website bezoekt dan herkent deze cookie uw browser of apparaat. U kunt de cookie-instellingen veranderen in de browser, als u geen cookies wilt hebben. Let op, sommige faciliteiten en diensten op onze website zullen minder goed werken zonder de cookies.

 

We gebruiken de volgens soorten cookies op onze website:

Technische cookies: dit zijn cookies die essentieel zijn voor het gebruik van onze website, ze zorgen ervoor dat u makkelijk op onze site kunt doorklikken. 

Statistische cookies: we gebruiken deze cookies om bezoekers te kunnen volgen op onze website. Dit gebruiken we om onze website en mails constant te kunnen verbeteren. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat klanten het de content krijgen die bij hen past. Dit versnelt en optimaliseert het proces voor de klant. 

Tracking cookies: deze cookies volgen het klikgedrag van bezoekers op onze website. Hiermee kunnen wij zien via welke link u bij onze website bent gekomen en hoever er wordt doorgeklikt. 

 

Websites van derden

Mogelijk vindt u op onze website advertenties of andere inhoud die een link bevat naar de websites en diensten van onze partners, leveranciers, adverteerders, sponsors, licentiegevers en andere derde partijen. Wij hebben geen controle over de inhoud of links die op deze websites verschijnen en zijn niet verantwoordelijk voor de praktijken die worden toegepast door websites die zijn gelinkt naar of van onze website. Bovendien kunnen deze websites of services, inclusief hun inhoud en links, voortdurend veranderen. Deze websites en services kunnen hun eigen privacybeleid en klantenservicebeleid hebben. Browsen en interactie op elke andere website, inclusief websites die zijn gekoppeld aan onze website, zijn onderworpen aan de voorwaarden en het beleid van die website.



Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wanneer we dit privacybeleid aanzienlijk wijzigen, plaatsen we een kennisgeving op onze website samen met het bijgewerkte privacybeleid. We kunnen u ook op de hoogte stellen via uw e-mailadres en u vragen het bijgewerkte privacybeleid te accepteren voordat u verder kunt gaan met het gebruik van onze app en website.



Uw rechten en met wie u contact kunt opnemen

U hebt het recht om ons te vertellen of u:

♣ in de toekomst niet door ons gecontacteerd wilt worden;

♣ graag een kopie van de persoonlijke informatie wilt die we over u hebben verwerkt;

♣ wilt dat wij uw persoonlijke gegevens in onze administratie corrigeren, bijwerken of verwijderen;

♣ misbruik van uw persoonlijke gegevens wenst te melden

Neem contact met ons op als u vragen, aanmerkingen of opmerkingen heeft over hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

 

5 Points Games

Amsteldijk 216
1079 LK, Amsterdam
Nederland